1/2 paket jäst
7 1/2 dl vatten
1 msk olja
1 msk honung
1 tsk salt
1 dl havregryn
4 1/2 dl dinkel
4 1/2 dl durumvete
1 dl solroskärnor
1 dl linfrön
Rör ihop alla ingredienser och låt det stå och kalljäsa i kylskåp över natten.
Forma till bullar och lägg på en smord plåt.
Grädda i 225 grader i 22-25 minuter.
Recept från House of Philia
12 kommentarer:
Åh vad gott! Påminner om ett liknande recept som jag har. Supergott & enkelt!
Kram Jes
Tassar förbi o tipsar om en nystartat tävling hos mig i samarbete med en toppeninredningsbutik!
http://uj76.blogspot.com/2012/02/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_23.html
I vinstpotten ligger det ett presentkort värt hela 400 riksdaler! :)
Oh så smarrigt!! Och smidigt!! Det är ju så mysigt att servera rykande färskt bröd på morgonen!
Tack för receptet! Det måste vi testa!
Kram till dig!
Emelie och Elin
chokladchokladchoklad, trilla ner i hålet som leder till mitt chokladland! :)
Det måste jag prova!
får testa det där nästa gång jag är ledig en heldag, är så mysigt att stå i köket då ju ;)
men vad har hänt med din andra blogg? är den borttagen?
kram!
Vart har din andra blogg tagit vägen? Kram Nilla
det där verkar gott :)
å missa nu inte....
S
A
T
U
R
D
A
Y
S
H
O
W
O
F
F
de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan
Det låter gott!
Smaskigt!!
Åhh du gör så mycket gott....Kram
WOW vilken mysig blogg du har:) vad kan man följa dig med??? bloglovin??
Gillar du inredning kan du kolla in min blogg:)
Ha en underbar dag
LOVE Maria från inredningsvis.se
Skicka en kommentar