onsdag 15 april 2015

Tacopaj




Det här behöver du till pajdegen
 
4 dl vetemjöl
 
2 tsk bakpulver
 
1/2 tsk salt
 
50 g smör
 
 
1 1/2 dl mjölk
 
 
 
Fyllningen:
 
800 g blandfärs

2 tacokryddpåsar

1/2 burk med fyllig tomatkross



Topping:

Tomater

2 1/2 dl creme fraiche

2 dl riven ost


Såsen:

2 1/2 dl creme fraiche

3 msk majonnäs

2 msk chilisås

2 tsk italiensk salladskrydda

1/2 tsk paprikapulver

1 pressad vitlöksklyfta

lite cayennepeppar



Sätt ugnen på 22 grader

Arbeta ihop alla igredienser till pajdegen

Kavla ut och tryck ut i en rund form med avtagbara kanter

Tillaga färsen

I med kryddpåsarna och tomatkrosset

Fyll pajskalet med färsen

Skiva tomater och lägg på

Klicka ut ost/creme fraiche blandningen

Ställ in tacopajen mitt i ugnen i ca 20-25 minuter

Blanda samman ingredienserna till såsen




Recept från Jennys matblogg

 
 
 


1 kommentar:

Finaste mattan sa...

Den gör vi på lördag!: ) Tack!